Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


mee bandung versi aku
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
mee bandung versi



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 31-May-2009 02:27
FOODS PULAK
okeh.. mee bandung tuh buat mase aku puasa ganti tu hari. skrg nih pikir masakan yg boleh kenyangkan perut semua isi rumah.. satu masakan, semua org boleh mkn. tak pikir,masak utk org dewasa dan kanak2.. sbb aku skrg semakin mls. YE, makin malas. mmg tak dapat ditolong lagik. malas aku menjadi2.
klu dulu, lipat kain adalah hobi..sekarang kain tak berlipat adalah perkara biasa. kadang2 laki aku yg lipatkan mungkin sbb dia pun dah sakit mata. aku pun takpaham apesal aku jadik pemalas sedemikian ghope.
kite tinggalkan psl tahap kemalasan aku, degan harapan ia akan berlalu secepat mungkin.. (aku rasa aku mls sbb aku tak sihat, dah 2 minggu selsema berat dan batuk gaya batuk kokol, mlm tak leh tido sbb hidung sumbat...kepala pening..)

ok,back to food story.. so utk buka puasa ganti yg berbaki 2 hari lagi tu, aku bikin mee bandung yg kurang kick sbb tak pedas.. utk aku, aku tabur cili hapi banyak2..kasik kaw dan lebih power..

mcm biasa, aku selalu je perasan.. aku terror taruk garam dan gula..semua nya SECUKUP rasa.takpayah pakai aji no moto, mahupun maggi cukup rasa. perghh mmg sedaps gile mkn panas2..tp klu aku repeat buat sure tak jadik mcm ni dah. itu lah aku, selalu main hentam saja bubuh bahan2..ape yg ade, ape yg aku rasa nak taruk.aku lebur je..


blueberry cistat pulak, aku buat sbb nak sedekah kat opis sempena anniv kami hari tuh.. 30 biji utk opis laki aku dan 50 biji utk opis aku. tartshells order dr mamafami.. thanks mama,mmg senang la koje org2 yg maleh mcm den ni haaaaaa...


cuppies nih jugak dr mamafami.cmey kannnnnnnnnn... sayang nk mkn. laily mkn muka org sahaja...kek nya dimkn oleh ayah... lya sgt222... suke tau mama... lepas satu//satu dia mkn.. anyway thanks mama for tartshells dan cuppies.. lain kali kami order lagik ehhhhhhhhhhh...


ehm. dah habis citer dah. aku tiba-tiba rasa mcm nak lipat kain,, chio.

baru sudah lipat kain... dan baru sudah mkn laksa..perghhhhhhh shedaps gile..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016